بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

ترس از زلزله ۱۵ نفر را در بستان آباد روانه بیمارستان کرد

فرماندار بستان آباد با اشاره به اینکه فقط در روستاهای هم مرز شهرستان با کانون زلزله خسارات جزیی به منازل مسکونی وارد شده است گفت: ترس بعد از وقوع زلزله ۱۵ نفر را در این شهرستان روانه بیمارستان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 08
کد خبر: ۲۷۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدعلی موسوی حسینی امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان بستان آباد با بیان اینکه بعداز وقوع زلزله ستاد بحران چندین بار تشکیل جلسه داده و از مراکز امدادی و اورژانسی بازدید بعمل آمده است اظهار داشت: ۱۵ نفر از هموطنان در شهرستان بعداز زلزله بخاطر استرس و ترسی که حاصل شده بود به بیمارستان مراجعه و تحت درمان و مشاوره قرار گرفته اند.

 

وی با بیان اینکه خوشبختانه دراین شهرستان خسارات جانی گزارش نشده است افزود:در برخی از روستاهای نزدیک کانون زلزله خساراتی در واحد های مسکونی گزارش شده است که اکیپ های کارشناسی به آن مناطق جهت بررسی عمق و میزان خسارت اعزام شده اند.

 

موسوی با بیان اینکه تمامی دستگاه های امدادی و اورژانسی از زمان وقوع زلزله در آماده باش هستند افزود:چهار اکیب از هلال احمر و دو اکیب از اورژانس و اکیبی از راهداری برای کمک به مناطق زلزله زده میانه اعزام شده اند.

 

موسوی گفت:شهرستان بستان آباد بعنوان شهرستان معین برای کمک به مناطق زلزله زده میانه، از لحظه وقوع زلزله برای کمک رسانی اعلام آمادگی کرده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده